Car-Wrapping

Carwrappen, uw auto inpakken in folie

Bij het carwrappen pakken we uw auto in. Dat kan in een meerdere kleuren bedrukte folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Carwrappen heeft een groot voordeel: de lak van uw auto is erdoor beschermd door het zelfklevend vinyl. Als u de wrap verwijdert is uw auto weer als nieuw.

Carwrappen in diverse matte kleuren
In principe zijn auto’s altijd gespoten in hoogglanslakken of metallic lak. Steeds meer mensen kiezen echter voor een matte folie. Zo’n beetje alle kleuren van de regenboog zijn als matte wrap folie verkrijgbaar. Uw auto wordt echt een voertuig in een unieke kleur met een matte carwrap.

Full colour carwrap op uw auto
Naast matte carwrap printen wij deze ook in diverse kleuren. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken de stickerfolie met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten carwrappen. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld, alles is mogelijk! Wij verzorgen het ontwerp, de productie en brengen de carwrap vakkundig aan op uw voertuig.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vergeet niet hierbij te vermelden om welk merk en type auto het gaat. Mocht u eventuele foto’s kunnen toevoegen dan kunnen wij een nog scherpere offerte afgeven!

Ons bedrijf is gevestigd in Goirle nabij Tilburg en is zeer makkelijk te bereiken!

Informatie of offerte aanvragen

  • Upload hier eventuele bestanden of foto's
    Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, png, pdf, ai, eps.

TEL. 013 530 17 11

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–18:00
Zaterdag 8:00-12:30
‘s Avonds op afspraak

carwrappen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op