LED Lichtbakken

Al onze LED-lichtbakken zijn in diverse afmetingen en vele uitvoeringen leverbaar.
Onze lichtbakken zijn van zeer sterk dubbelwandig lichtgewicht geanodiseerd aluminium.

Al onze LED-lichtbakken zijn in diverse afmetingen en vele uitvoeringen leverbaar. Onze lichtbakken zijn van zeer sterk dubbelwandig lichtgewicht geanodiseerd aluminium. Allemaal zijn deze van hoge kwaliteit, zodat storingen tot een minimum worden beperkt en de beste lichtopbrengst wordt gegarandeerd.

Waar we voorheen onze lichtbakken leverden met niet zuinige Tl-verlichting, worden onze lichtbakken tegenwoordig uitgevoerd met Ledverlichting met High-Power en/of Medium-Power LEDs van Samsung. Deze LEDs verlichten de lichtbakken nog mooier, volledig en egaal uit.

Bij ons bent u verzekerd van een optimaal functionerende lichtbak die aan alle moderne eisen voldoet.

De LED-lichtbakken worden montage klaar geleverd, verbruiken weinig energie en hebben een moderne uitstraling. Zelfmontage behoort ook tot de mogelijkheden, maar vanzelfsprekend kunnen wij ook voor montage zorgdragen. Onze lichtbakken zijn ook uit te voeren met een schemerschakelaar zodat deze automatisch in en uitschakelen bij normaal of weinig omgevingslicht.

Ace Media Reclame kan ook zorgen voor de belettering. Hiermee ontvangt u uw lichtbak kant en klaar. Wij hebben alles in huis om uw print naar wens af te leveren.