Scoreborden

Op zoek naar een professioneel scorebord van hoge kwaliteit?

Op zoek naar een professioneel scorebord van hoge kwaliteit? Ace Media biedt u de oplossing: een ruime keuze standaardmodellen waarmee u op een zeer duidelijke manier de score en speeltijd weergeeft.

Veel voetbalverenigingen, korfbalverenigingen, hockeyclubs en andere sportaccommodaties maken gebruik van de LED-scoreborden van ons. Wij leveren in een standaard vorm, grote en afmeting. Vaak worden de displays custom-made samengesteld met belettering naar wens. Een scorebord kan ook voorzien worden van een full-colour print om het een nog mooier uiterlijk te geven!

De cijfers hebben een karakter hoogte van 24 of 40 cm en zijn perfect leesbaar onder alle weersomstandigheden.

Afhankelijk van de locatie en de sport adviseren wij de volgende cijferhoogte: korfbal en handbal 24 cm, hockey 24 cm, voetbal 24 of 40 cm. Voor het bepalen van de leesafstand hanteren wij als vuistregel: cijferhoogte x 5 = leesafstand in meters, dus cijferhoogte 24 cm, leesbaar tot 120 meter en cijferhoogte 40 cm, leesbaar tot ruim 200 meter.

Met behulp van een draadloze afstandsbediening op zak formaat zijn deze scoreborden zeer eenvoudig te bedienen. Standaard worden de luxe scoreborden geleverd met 1 draadloos RF keypad (bereik open veld circa 200 m).

Onze LED-scoreborden zijn standaard uitgevoerd met een 3cm of 15cm dubbelwandig aluminium profiel en zijn gepoedercoat in RAL 7021 (antraciet) voor luxe uitstraling, maximale bescherming en een lang leven.

Scoreborden-Gudok
Scoreborden-Gudok
Scoreborden-Gudok
Scoreborden-Gudok