Prints

XXL Prints

Als het een maatje groter moet zijn, zetten wij onze grootformaat plotter of onze grootformaat printer in. Er bestaat vrijwel geen beperking aan materialen waarop we kunnen printen.

Posters, banners, reclameborden, vlaggendoeken, borden voor bewegwijzering binnen of buiten, beurswanden, complete winkelwanden of bekleding van winkelschappen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Wall-Wrap

Wall-Wrapping is een nieuwe en hele indrukwekkende manier om afbeeldingen en reclame op bijvoorbeeld een grove bakstenen muur af te beelden, zowel binnen als buiten. Een foto-print van 10 meter kunnen we binnen een werkdag op elke grove bakstenen muur bevestigen. Alle mogelijke afbeeldingen, logo’s, teksten enzovoort kunnen op de muur worden afgebeeld. We printen de hele Wall Wrap in delen uit en plakken het vervolgens op de muur met de hand. Daarna wordt de muur verwarmd en drukken we de voegen in. De Wall Wrap kan worden voorzien van transparante lag (lamineren), deze laag is bestendig tegen alle weersomstandigheden en zorgt ervoor dat uw Wall Wrap bijvoorbeeld niet verkleurd.
[yframe url=https://www.youtube.com/watch?v=cwnLqPdqidg]

Full-Colour Prints

Full-colour prints worden steeds meer gebruikt als reclame-uiting. Niet alleen folie of papier wordt bedrukt met full-colour, maar ook spandoeken, vinyl en bannermaterialen kunnen worden voorzien van een kleurrijke foto. De heldere output is uitermate geschikt voor buitengebruik. Full-colour kan worden gebruikt voor alle soorten belettering & reclame. Met een full-colour print is bijna alles mogelijk!

Reclameborden

Wij beletteren van eenvoudige ontwerpen tot de meest gecompliceerde. Van zwart-wit tot full-color. Onze reclameborden zijn maximaal weerbestendig. Wij leveren aan verenigingen, sponsors, instellingen, bedrijven en particulieren. Voor het beletteren maken wij gebruik van verschillende technieken.

One-Way Vision

One Way Vision folie is een geperforeerde, zelfklevende folie. Het materiaal wordt gebruikt voor reclame-uitingen waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. De meest voorkomende toepassingen van onze one way vision folie is op de ramen van voertuigen en op de vensters van bedrijfspanden. Het materiaal is geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op