Autobelettering

autobelettering

Autobelettering

Autobelettering is nog altijd de meest efficiënte en doeltreffende vorm van herkenbaarheid. Variërend van een simpele autobelettering tot zeer uitgebreide full-color met een hoge attentiewaarde. De relatief lage investering staat niet in verhouding tot de vele aandacht die u hiermee realiseert.

Car-Wrapping

Uw gehele auto voorzien van een andere kleur? Of een deel van uw auto wijzigen? Dit kan met zogenaamd ‘carwrapping’. Car wrappen is in Nederland vrij nieuw en onbekend. Echter steeds meer bedrijven leren carwrapping kennen en het wordt steeds meer toegepast. Voor bedrijven is het interessant om een heel wagenpark te laten ‘carwrappen’ met een folie in plaats van te laten spuiten. Het is tevens de mogelijkheid om uw auto te voorzien van full colour prints.
CarWrapperz
autobelettering

Vrachtwagenbelettering

Door het beletteren van uw vrachtwagen krijgt uw boodschap letterlijk de juiste omvang. Vrachtwagenreclame is zeer goed zichtbaar en heeft een relatief groot bereik. Ace Media Reclame heeft al vele vrachtwagens voorzien van belettering in uiteenlopende vormen. U kunt bij ons terecht voor uw bedrijfsnaam op één truck, maar ook als u uw gehele vrachtwagenpark wilt beletteren met uw logo en uw slogan of pay off.

Magneetplaten

Magneetborden en magneetplaten zijn bijzonder praktisch als u op een auto of tijdens een evenement tijdelijk reclame wilt maken. Magneetborden en magneetplaten worden vaak op auto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens toegepast als autobelettering niet mogelijk is. Magneetborden en magneetplaten zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen als het wenselijk is om uw voertuig (tijdelijk) van reclame te voorzien.
Autobelettering
autobelettering

Aanhanger- en Trailerbelettering

Werkt uw bedrijf vaak met een aanhanger of trailer? Dan is aanhanger of trailer belettering voor u de ideale oplossing. Door uw aanhanger of trailer te voorzien van reclame heeft u een extra visitekaartje op de weg! Van een subtiele belettering tot een ingepakte aanhanger of trailer met fullcolour prints, en alles wat er tussenin zit. Er zijn heel veel mogelijkheden. Voor iedere klant en ieder budget verzorgen we een passende oplossing.

Window Tinting

Voor het aanbrengen van folie op uw autoruiten kunt u bij Ace Media Reclame uitstekend terecht. Wij leveren verschillende soorten tint folies en kunnen deze op professionele wijze aanbrengen op uw autoruiten. Van tinten tot volledig blinderen.
autobelettering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op