Digital Signage

Mooie signing gewenst? Dat kan ook digitaal!

Digital Signage is een van de efficiëntste communicatie-instrument op dit moment. Het gedrag van de voorbijgangers kan dusdanig beïnvloed worden dat de (potentiële) klant overgaat tot aankoop of bezoek aan jouw winkel. Het kan ook dienen voor informatieve doeleinden binnen jouw organisatie. 

Wat is digital signage precies?
Het is communicatie met behulp van beeldschermen die door het gehele pand onder één programma werken. Je bereikt je doelgroep op de gewenste plekken en je kunt hen bereiken met de gewenste content op dat moment. Hierdoor kan je het gedrag van de bezoekers of voorbijgangers beïnvloeden om bij een beslissingsmoment ze de juiste kant op te sturen.

 Digital signage zet bezoekers en/of klanten aan tot activatie. Door op het juiste moment de content te tonen die gericht is voor de bezoekers of klanten. Gaan ze eerder over tot aankoop of in het geval bij informatievoorziening weten ze wat er moet gebeuren of hoe het gaat.

De digital signage kan helemaal naar je eigen hand omgezet worden om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Dit kan geheel eenvoudig door narrowcasting.

Doeleinden

  • Restaurant en Fastfoodketens – Gerechten tonen met wat er te bestellen is.
  • Detail- en kleinhandel – Producten tonen en acties van desbetreffende periode.
  • Publieke ruimtes – Informatieve doeleinde bij gemeentes of bioscopen.
  • Kantoren – Informatieve doeleindes voor bezoekers of medewerkers.

 Wij kunnen je helpen bij alle mogelijkheden oplossingen. We voorzien jullie van de gewenste oplossing en implementeren het helemaal zodat het gebruiksvriendelijk te gebruiken is.

Digital-Signage-Puurs
belettering-gemeente-goirle
digital-signage-ado-den-haag
digital-signage-ado-den-haag
belettering-net-als-toen