Belettering

Kleine of grote letters, van klein tot groot full-colour formaat. Als het om belettering gaat, is er waanzinnig veel mogelijk.
Niet elk bedrijf heeft een etalage met producten daarin. Met name voor bedrijven die dat niet hebben is belettering erg interessant.
Een goed ontwerp geeft meteen wat kleur aan de omgeving. Onze ervaren ontwerpers helpen graag met een
opvallend ontwerp voor uw belettering, al dan niet als onderdeel van de gehele gevelreclame.

Wij hebben zeer ruime keuze uit mogelijkheden en materialen. Zo kan een raam geheel beplakt worden met een folie variërend in licht- en zichtdoorlatendheid, al dan niet voorzien van uitsparingen of een full colour bedrukking. Ook werken wij vaak met verschillende folies waaruit logo’s en teksten bijvoorbeeld contourgesneden kunnen worden, waardoor de rest van het raam gewoon doorzichtbaar blijft. Wel zo handig als de reclameboodschap zichtelijk is op uw etalageruit maar dat het uw zicht naar buiten niet belemmerd. 

Uw privacy kan gegarandeerd worden door raambestickering zodat ze niet langer naar binnen kijken. De keuzes zijn eindeloos met raambestickering. Daarnaast komt het vaak voor dat een tijdelijke raambestickering wordt ontworpen voor bijvoorbeeld een opening of dat u tijdelijk gesloten bent vanwege een verbouwing, hiervoor gebruiken wij folie die makkelijk verwijderbaar is.