Keuken laten wrappen?

Ben je toe aan een nieuwe kleur in de keuken? Maar je wilt geen
geheel nieuwe keukenlaten installeren wat heel veel tijd en geld kost.
Dan is het laten wrappen van de keuken de oplossing.

Jouw keuken, jouw kleur

Met de interieurfolie kan elke keuken omgetoverd worden naar een gloednieuwe keuken. Er wordt gebruik gemaakt van speciale wrap folie zodat er geen randen zichtbaar zijn en de keuken er straks uitziet. De keuze is eindeloos als het gaat om de kleur van de folies die er zijn. Je kunt jouw huidige keuken helemaal omzetten naar je eigen smaak en tijd van nu. De folie is kras- en stootbesteding en van zeer hoge kwaliteit. We kunnen bij de anti-kras interieurfolie wel geteld 6 jaar garantie geven omdat we er zeker van zijn dat er niks mee gebeurd. De interieurfolie is makkelijk te onderhouden en je zult er haast geen vingervlekken op terug zien. De voordelen van het laten wrappen zijn eindeloos! Het is zo gebeurd, meestal is het binnen één dag afgewerkt en zo hoef je niet lang te wachten als het overgespoten of geheel vervangen moet worden.

Voordelen van het laten wrappen van de keuken

 • Voordeliger dan spuiten of nieuwe keuken
  Het is niet meer nodig om de keukenkastjes te vervangen of ergens te laten spuiten. Het kan veel voordeliger door het te laten wrappen.

 

 • Normale keukens binnen dag geheel gewrapt
  De wrap is vaak binnen één dag aangebracht op de keuken. Als je toevallig een huurwoning hebt is het ook eenvoudig om de wrapfolie te verwijderen als dit benodigd is. Het is dus niet zo dat je een gehele tijd delen van de keuken moet missen.

 

 • Geen ongemak voor de bewoners tijdens het wrappen
  De werkplek wordt tijdens het plakken van de wrapfolie zeer netjes gehouden en je kunt zelf nog bij de keuken als je even iets nodig hebt.
 • Kras- en stootbestendig
  De interieurfolie die wordt geplakt op je interieur is erg sterk van materiaal. De wrap folie is kras- en stootbestendig. Als er iets op valt of een kras van een sleutel erop komt is dit niet zichtbaar. Daarnaast kan de folie met elk soort huishoudmiddel schoongemaakt worden.

 

 • Alles is mogelijk bij het wrappen
  Door het toepassen van interieur folie lijkt het als een compleet nieuwe keuken. Het levert een zeer strakke uitstraling op met de wrapfolie speciaal voor keukens/interieur.

  Daarnaast blijft het niet alleen bij het wrappen van een keuken. Gehele interieurs kunnen aangepakt worden. Tafels, kasten, vensterbanken, deuren en andere objecten kan allemaal gewrapt worden. Het is daardoor ook goed toepasbaar voor horecazaken. Als het huidige tafelblad niet meer helemaal naar wens is of niet meer van deze tijd is kan het worden voorzien van een nieuwe uitstraling. De kleur kan zelf bepaald worden aan de hand van de interieur folies die beschikbaar zijn.

  De oplossing voor uw interieur is de wrapfolie die toepasbaar is op al het interieur om al je meubels in een nieuw jasje te steken. Benieuwd naar de mogelijkheden neem gerust contact op met ons via info@acemedia.nl of bel naar 013 530 1711