LED Schermen

U zoekt een digitaal LED-scherm of LED-reclamebord om uw bedrijf, producten en/of diensten te promoten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U zoekt een digitaal LED-scherm of LED-reclamebord om uw bedrijf, producten en/of diensten te promoten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen hele grote maar ook kleinere LED schermen of displays voor op elke locatie en voor zowel binnen als buiten, hoog of laag en in elke gewenste vorm. De LED schermen van ons hebben een hoge helderheid, rijke kleuren, worden automatisch gedimd, vergen weinig onderhoud en kunnen bijna in elk formaat worden geleverd. Inbouwen in zuilen, wanden of andere (bestaande) constructies is ook geen enkel probleem voor Ace Media Reclame!

Uiteraard staan wij u bij om een beslissing te nemen met wat voor LED-scherm het beste bij uw project past. Bij een LED-scherm wordt onder meer rekening gehouden met factoren als: omgevingslicht, leesafstand, helderheid, resolutie en zichthoek.

Op basis van een uitgebreide analyse doen wij u een offerte op maat. Uw LED-scherm wordt door ons geïnstalleerd en desgewenst onderhouden. Tevens zorgen wij voor de technische ondersteuning en staan wij voor u klaar met deskundig advies.

 LED schermen of displays hebben bijna oneindig veel mogelijkheden, doordat teksten, animaties en video’s door elkaar kunnen worden weergegeven. Alle effecten kunnen van tevoren worden ingevoerd en ingesteld. Hiervoor hebben wij speciale players welke zeer gebruiksvriendelijk zijn met ontelbare mogelijkheden en kunnen vanaf *elke locatie aangestuurd worden. Of u nu een boodschap wil overbrengen met een filmpje of een plaatje of gewoon simpel met een tekstregel tot aan een live feed van “nu.nl” zodat u het laatste nieuws kunt laten zien, niets is onmogelijk. Wij leveren u een LED-scherm op maat. We willen samen met u tot een zo optimaal mogelijk resultaat komen.