Tijd- & Temperatuurdisplays

Ace Media Reclame biedt twee verschillende
uitvoeringen van tijd- en temperatuurdisplays.

Budget line

Deze Budget line serie is leverbaar in 3 afmetingen, 5cm, 10cm en 20cm karakterhoogte en heeft 3 modellen. Het eerste model heeft een kunststof behuizing en is spatwaterdicht (IP66). Het tweede model heeft een aluminium behuizing, kan tegen een stootje en is wederom ook spatwaterdicht (IP66). Het derde model is een zeer gewild display gezien deze geheel waterdicht is (IP68) en nog geen centimeter dik is! Deze LED klok is dus perfect om in te bouwen in smalle of kleine ruimtes.

Standaard worden de displays geleverd met een IR afstandbediening. Er is een optie om de displays van een GPS ontvanger (automatische tijd synchronisatie) en een temperatuursensor te voorzien. De andere optie is een netwerkaansluiting (benodigd om meerdere LED klokken te koppelen via internet op het zelfde netwerk) hiermee kunt u ook handmatig alle functies wijzigingen. Bij de netwerkaansluiting is het geen noodzaak om een GPS ontvanger toe te voegen gezien het display de tijd afleest van het internet.

Luxe line

De Luxe line is leverbaar in vele formaten. Deze tijd- en temperatuurdisplays worden standaard geleverd met GPS ontvanger voor tijd synchronisatie, een zeer nauwkeurige temperatuursensor en een automatische lichtdimmer. Deze displays kunnen ook uitgevoerd worden met enkel tijd of enkel temperatuurweergave, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Deze tijd- en temperatuurdisplays worden in Nederland geproduceerd en uitgevoerd in dubbelwandig aluminium profiel gespoten in de kleur antraciet.

Instelbare opties van deze displays zijn:

  • Tijdweergave (00:00) ook leverbaar in 00:00:00
  • Temperatuurweergave (21,6c)
  • Datumweergave
  • Door tijd in te schakelen relais (voor bijvoorbeeld een zoemer) 

Deze displays worden zowel in- als outdoor gebruikt en worden geproduceerd in Europa.

belettering-Care-for-you-2
belettering-gemeente-goirle
belettering-gemeente-goirle
belettering-net-als-toen
tijd temperatuurdisplays nuvemco bv
tijd temperatuurdisplays zwembad 2