Reclamezuilen

Klanten of de bezoekers informeren over bijvoorbeeld evenementen- en andere vormen van informatie.

Steeds meer bedrijven en instellingen willen klanten of de bezoekers informeren over bijvoorbeeld evenementen- en andere vormen van informatie. Ace Media biedt voor deze toepassing de LED-zuilen. Deze zuilen worden geleverd in een sterke moderne aluminium zuil en eventueel uitgevoerd met belettering naar wens.

De LED-zuilen kunnen worden voorzien van ruimte voor vaste (met LED verlichte of onverlichte) reclameruimte. Wij bieden de LED-zuilen als lichtkrant (tekstregels), maar ook als LED scherm waardoor het mogelijk is om de diverse regels in verschillende grootte weer te geven,

tijd en weer, afbeeldingen en video’s of logo’s weer te geven. Alle effecten kunnen van tevoren worden ingevoerd en ingesteld. Hiervoor hebben wij speciale players welke zeer gebruiksvriendelijk zijn met ontelbare mogelijkheden. Wij komen bij u langs om alles door te spreken en om samen met u tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

Ace Media verzorgt hele grote maar ook kleinere LED-zuilen voor op elke locatie. De LED-zuilen van ons hebben een hoge helderheid, rijke kleuren, worden automatisch gedimd, vergen weinig onderhoud en kunnen in bijna elk formaat worden geleverd.