Autoruiten Tinten

Veiliger en zonwerend glas? Laat uw autoruiten tinten!

De folie is eigenlijk een soort laminaat. Daardoor maakt het de ruit tot 6 keer sterker en is het scherfbindend. In het onverhoopte geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie blijven plakken, waardoor de kans op een letstel door glas veel minder groot wordt. Ook het inbreken in de auto wordt door het laten tinten van uw autoruiten erg bemoeilijkt (als inbrekers door de tint überhaupt nog iets waardevols zien liggen).

De tint folie op uw autoruiten reflecteert tot wel 99% van alle UV straling. Hoewel er meestal anders over gedacht wordt, doet een gewone autoruit dit niet. De voordelen die daar uit voortkomen zijn dat u niet meer verbrandt achter het stuur, de airco hoeft minder hard te werken om het koel te houden en de auto is minder heet wanneer deze in de zon heeft gestaan. Erg veel voordelen dus wanneer u uw autoruiten laat tinten.

Regelgeving
Vanaf nu kunnen er geen misverstanden meer ontstaan over het feit dat het laten tinten van uw autoruiten nu wel of niet mag, want het mag! Echter zullen we ons nu wel aan de percentages moeten gaan houden die de politie heeft ingesteld. De lichtdoorlatendheid van de voorruit en van de voorste zijruiten moeten minimaal 55% zijn. De resterende ruiten van de auto mogen, mits er een rechterbuitenspiegel aanwezig is, zo donker gemaakt worden als u zelf wil.

Vraag direct een offerte aan of bel ons op 013-5301711.

autoruiten tinten

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

autoruiten tinten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op