Bewegwijzering

Bewegwijzeringsborden, het doeleind van de borden zeggen het al. Het bewegwijzeringen van de bezoekers van jouw bedrijventerrein.

Bewegwijzeringsborden, het doeleind van de borden zeggen het al. Het bewegwijzeringen van de bezoekers van jouw bedrijventerrein. De bewegwijzeringsborden kunnen bestaan uit een enkel- of dubbelzijdig uitgevoerd bord maar ook met meerdere kleinere borden. Dit is echter afhankelijk van de grootte en aantal lagen van borden ten aanzien van de staanders. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo zijn er verschillende staanders die gebruikt kunnen worden om de borden bij elkaar te houden.

Onze bewegwijzeringsborden bestaan uit een geanodiseerd aluminium profielen en worden voorzien van één of meerdere 19mm dikke borden. Het is ook mogelijk om met één profiel een LED-lichtkoof te combineren.

De LED-lichtkoof komt bovenop het bewegwijzeringsbord waardoor de bewegwijzering nog eens extra belicht wordt. Hierdoor komt jouw boodschap ten alle tijden over bij de klant. 

Opzoek naar een specifieke bewegwijzeringsbord(en) dan kunnen wij dit ook geheel naar uw wens maken. We verzorgen ook het monteren van de bewegwijzeringsborden bij jou op locatie. Onze vakspecialisten zijn gespecialiseerd in het monteren van de verschillende bewegwijzeringsborden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.