Entreekaarten & Consumpties

 

Entreekaarten & Consumptiemunten

Ben je op zoek naar een drukker of reclamebureau om je entreekaarten digitaal te laten drukken of printen? De entreekaarten van Ace Media Reclame zijn van hoge kwaliteit en het belangrijkste, wij hebben korte levertijden! Wij hebben verschillende soorten en diktes papier en daarnaast kunnen wij de tickets ook extra beveiligen door middel van bijvoorbeeld een scheurstrook en/of unieke nummering.

Ace Media Reclame levert ook consumptiebonnen en consumptiemunten, met of zonder logo, voor uw evenement. Onze consumptiebonnen kunnen bijvoorbeeld worden gedrukt op 250 grams papier en zijn voorzien van scheurperforatie waardoor de bonnen gemakkelijk los te maken zijn. Een originele consumptiebon is wel zo leuk en opvallend met full color opdruk. Wij drukken consumptiebonnen voordelig af en zorgen dat deze perfect op uw wensen zijn afgestemd.

Als u consumptiebonnen of munten wilt laten ontwerpen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze vormgevers maken graag een uniek design voor u.

Ook is het bij ons mogelijk om plastic consumptiemunten met logo te laten maken. Deze consumptiemunten zijn gegraveerd leverbaar, met opdruk of met full colour stickers. De consumptiemunten zijn leverbaar in diverse kleuren, vormen en afmetingen en in hele of breekbare (1/2) munten.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Ace Media Reclame? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 013-5301711.

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

entreekaarten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op