Flyers

Flyers

Flyers zijn de nummer 1 onder de reclamemiddelen, omdat ze een groot aantal mensen bereiken tegen een lage prijs, snel kunnen worden gedrukt en gemakkelijk te verspreiden zijn. Flyers kunnen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende acties: Voor de marketing van het nieuwe product, de opening van een nieuwe vestiging of de aankondiging van een kortingsactie.

Bij ons kunt u uw flyers laten ontwerpen en meteen laten drukken. Ace Media Reclame in Goirle zorgt er voor dat u direct de aandacht voor uw boodschap, product of dienst krijgt. Kies voor het drukken van uw flyers uit verschillende formaten zoals bijvoorbeeld de gangbare A6 of A5 formaten. Maar ook vierkant of in een andere vorm is voor Ace Media Reclame geen enkel probleem. Wij drukken zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.

Flyers zijn bij ons in ontelbaar veel papiersoorten verkrijgbaar. Parelmoer of Silverstar zorgen voor een exclusief tintje. Heeft u liever een milieuvriendelijk papiersoort? Neem dan ons recyclingpaper. Bijzonder praktisch en opvallend zijn flyers met afneembare sticker, die door de een zelfklevende achterkant op vrijwel elke ondergrond kunnen worden aangebracht. Nog exclusiever? Een flyer met een geurtje behoord ook tot de mogelijkheden!

Wij leveren snel en goedkoop!

Offert aanvragen? Dat kan! Vul ons online offerte formulier in en wij reageren binnen 24 uur.

Liever persoonlijk advies en contact? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 013-5301711.

Flyers tilburg goirle

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

flyers

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op