Fotografie

360 Graden Fotografie

Met een virtuele tour presenteert u uw bedrijf op een unieke manier! Laat uw potentiele klanten zonder afspraak rondkijken. Zowel binnen als buiten. Vanwege de beleveniswaarde zullen bezoekers langer op uw website blijven en wordt er binding gecreëerd. Dit zal resulteren in meer vragen en offertes via uw site.

 

Een 360 graden foto is een interactieve panoramafoto, waarbij de bezoeker van uw website zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. Meerdere 360 graden foto’s kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een virtuele tour.

Google Business View

Dezelfde Google Street View-technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is eindelijk beschikbaar voor bedrijven in Nederland. Wij zijn door Google opgeleid en gecertificeerd om de fotografie hiervoor te verzorgen. Wij maken een virtuele tour door uw bedrijf en koppelen deze aan Google Street View. Daarnaast maken we een aantal reguliere foto’s die bij uw vermelding op Google+ Lokaal geplaatst worden.
360 graden fotografie, google business view, ace media reclame, goirle, tilburg

Productfotografie

U bent op zoek naar een productfotograaf die uw product de aandacht geeft die het verdient. Een fotograaf die de belichting precies zo opstelt dat de unieke eigenschappen van het product naar voren komen. Iemand die door middel van doordachte compositie en complexe nabewerkingstechnieken een beeld kan creëren waar uw doelgroep door getriggerd wordt. En dat is precies wat Ace Media Reclame doet.

Bedrijfsfotografie

Voor Ace Media Reclame is het maken van uw foto, meer dan ‘zo staat u er netjes op’ en afdrukken maar. Samen met u zijn wij op zoek naar het doel van de foto en naar een stukje persoonlijkheid van de klant. En juist doordat iedereen anders naar foto’s kijkt, is het dubbel zo belangrijk dat de foto’s die uw verhaal moeten ondersteunen, kloppen bij het verhaal en een sterke eenduidige energie in zich hebben.

360 graden fotografie, google business view, ace media reclame, goirle, tilburg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op