Bedrijfsfotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

En toch is de fotografie voor veel ondernemers en bedrijven een ondergeschikt deel van de communicatie. Is een portret bij een nieuwsbrief of op de website, bedoeld als plaatje zodat de lezer ziet hoe de persoon in kwestie eruit ziet? Of is een portret bedoeld om meteen duidelijk te maken wat u te bieden heeft en waar u en uw bedrijf voor staan. Ik nodig u uit om uw communicatie eens goed te bekijken en daarbij de vraag te stellen: Is dit wat ik met mijn beeld wil communiceren?

De mens is nou eenmaal visueel ingesteld. Iedereen kijkt weliswaar anders naar een foto, de een oplettender dan de ander, meer of minder kritisch, voor de een voelt het als vulling voor de ander als echte aanvulling of versterking van hetgeen men wil overbrengen. Maar waar geen mens omheen kan, is het feit dat een foto een bepaalde energie, een bepaalde sfeer brengt, of het nou een redactioneel portret, een reclamecampagne, een serie voor op uw website of een product betreft.

Voor Ace Media Reclame is het maken van uw foto, meer dan ‘zo staat u er netjes op’ en afdrukken maar. Samen met u zijn wij op zoek naar het doel van de foto en naar een stukje persoonlijkheid van de klant. En juist doordat iedereen anders naar foto’s kijkt, is het dubbel zo belangrijk dat de foto’s die uw verhaal moeten ondersteunen, kloppen bij het verhaal en een sterke eenduidige energie in zich hebben.

Neemt u gerust contact met op om samen te kijken of uw visuele uitstraling klopt met het wat u ermee wilt bereiken. Wij denken graag met u mee!

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op