Lichtreclame

lichtreclame

Lichtbakken

Lichtbakken zijn leverbaar in vele soorten en maten. Of een lichtbak nu enkel- of dubbelzijdig is, de mogelijkheden met lichtbakken zijn onbeperkt. Per project wordt bekeken welk lichtbakprofiel de fraaiste oplossing is. Lichtbakken worden voorzien van led of tl verlichting.

Verlichte doosletters

Lichtreclame is er in talloze soorten en maten: van lichtbakken tot lichtkranten, van verlichte posterdisplays tot doosletters. Het maakt u voor uw klant zichtbaar op ieder uur van de dag. Ace Media Reclame ontwerpt en produceert voor u lichtreclame met de juiste look and feel voor uw bedrijf. Zelfs de meest nieuwe technieken als LED zijn voor ons geen probleem.
[yframe url=https://www.youtube.com/watch?v=n2rDrEK4kwg]
lichtreclame

Tijd- & Temperatuurdisplays

Het weergeven van de tijd op een goed zichtbaar punt heeft op ieder mens een aantrekkingskracht. Ben ik op tijd of hoe laat is het eigenlijk? Door plaatsing van de led klok met temperatuur aanduiding op uw pand wordt direct de aandacht gevestigd op uw logo of bedrijfnaam. En dat is nu precies uw en onze bedoeling!

LED Verlichting

Doordat ledverlichting steeds meer wordt toegepast in binnen- en buitenreclame heeft Ace Media Reclame een nieuwe lichtkoof in huis met ledverlichting. Deze lichtkoof heeft een rond profiel en is, in tegenstelling tot de bestaande lichtkoven, een stuk kleiner en lichter. De koof wordt in twee varianten aangeboden: met medium power en highpower leds. De lichtkoof is draaibaar en snel en eenvoudig te monteren en beschikt over een stijf profiel, waardoor grote overspanning mogelijk is en minder beugels nodig zijn.
lichtreclame

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op