Magneetplaten

Magneetplaten

Magneetplaten zijn een uitstekende oplossing in gevallen waarin het niet wenselijk is dat reclame altijd op een bedrijfswagen staat. Dit is ideaal als u een ZZP’er bent en wanneer u word ingehuurd er geen reclame op uw auto mag staan. Magneetplaten zijn snel en simpel te monteren en te verwijderen!

Als het noodzakelijk is om de magneetplaten te laten zitten is raden wij het gebruik van magneetplaten wel af omdat de lak bij permanent gebruik te lijden kan hebben van vocht of vuil dat tussen de lak en de plaat blijft zitten. Overweeg dan om eventueel uw auto of bedrijfswagen te laten beletteren. Dit is in veel gevallen ook stukken voordeliger.

Let er ook op dat er bij herstelde schades in sommige gevallen een verminderde hechting door de dikkere laag lak/materiaal op het plaatwerk. De magneetplaat kan hierdoor onderweg kwijt kan raken.

Platen die niet in gebruik zijn moeten het liefst bewaard worden door ze op een vlakke stalen ondergrond te hangen (zoals bijvoorbeeld tegen de zijkant van een archiefkast of op een stalen deur). Door het juist opslagen van de magneetplaten zorgt u ervoor dat deze langer mee gaan doordat de magneetplaat hierdoor zijn raakvlakken volledig benut blijven. Ook verminderd u hierdoor vuil of uitdroging van de magneetplaten. De levensduur van een magneetplaat is korter als die van normale belettering en de prijs ligt meestal hoger.

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

magneetplaten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op