Frames & Spandoeken

Frames & Spandoeken

Aluminium buizen frame met geprint doek, geheel compleet met toebehoren, snelkoppelingen, hoek ellebogen, afstand klemmen en span elastieken. Volledig hang klaar voor aan een muur of gevel. Bij het doek soort kunt u kiezen uit MESH (wind doorlatend pvc gaatjes doek) of Frontlit (dicht pvc doek) maar ook stoffen doeken.

Ace Media Reclame levert al jaren goede kwaliteit spandoeken in alle formaten voor een scherpe prijs. De fullcolor spandoeken zijn ideaal om een reclameboodschap mee uit te dragen. Onze doeken worden met speciale inkt geprint. Hierdoor zijn de doeken water- en UV-bestendig en dus perfect voor binnen én buiten gebruik. Denk bijvoorbeeld aan doeken voor: evenementen, acties, bouwplaatsen, verjaardagen, verkooppromotie, feestdagen, tuindoeken etc.

Voor het spandoek of groot formaat doek kunnen aparte afwerkingen worden gekozen. Hierdoor zijn de doeken op verschillende manieren gemakkelijk te bevestigen. We kunnen de doeken bijvoorbeeld voorzien van zomen en ringen op de hoeken of om de 25 of 50 cm. Ook is het mogelijk om voor een tunnelzoom te kiezen. Deze kan links, rechts, boven en/of onder voor een 32mm of 42mm buis geplaatst worden.

Bent u op zoek naar een andere afmeting of afwerking? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Informatie of offerte aanvragen

  • Upload hier eventuele bestanden of foto's
    Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, png, pdf, ai, eps.

TEL. 013 530 17 11

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–18:00
Zaterdag 8:00-12:30
‘s Avonds op afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op