Smart Folie Tilbrug

Uw Smart Folie dealer in Tilburg en omstreken!
Dé glasfolie die uw privacy verzorgd op gewenste momenten tijdens
gesprekken met klanten, vergaderingen of tijdens behandelingen.

Waarom Smart Folie?

Ooit gehoord van een glasfolie die je aan of uit kunt zetten en daarnaast nog veel meer toepassingen kent?
Graag nemen we je mee in de innovatieve mogelijkheden die Smartfolie te bieden heeft. Omdat het dé slimme oplossingen biedt voor verschillende doeleinden.

Hoe werkt Smart Folie?

Smart folie of Polymer Dispersed Liquid Crystal (ook wel PDLC film genoemd) is een unieke folie welke op transparante oppervlakken – meestal ramen – wordt geplakt. De folie kan door middel van elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig.  Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop, schakelaar of afstandsbediening.

Het is zelfs ook mogelijk de folie te schakelen op het lichtnet. Op die manier kunt u zelf bepalen hoe en op welke momenten privacy gewenst is.

Veel kantoor- en bedrijfspanden in Tilburg hebben veel ruimtes voorzien van glazen wanden.

Dat ziet er erg mooi en ruimtelijk uit maar het grootste nadeel is het gebrek aan privacy. De openheid geeft enerzijds een gevoel van vertrouwen maar in bepaalde gevallen, is het prettiger als u zich kunt terugtrekken en afsluiten van de omgeving.

In veel kantoorpanden in Tilburg worden daarom delen van het glas beplakt met ondoorzichtige folie of ook wel Crystal Glass folie genoemd. Niet de meest praktische oplossing in sommige gevallen en het verwijderen is vaak erg lastig.

Smart Folie is de perfecte oplossing voor ruimtes in Tilburg die voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Denk hierbij aan vergaderzalen of andere ruimtes waar meekijken niet gewenst is. Daarom hebben wij Smartfolie ontwikkeld! Openheid als het kan en privacy als het moet.

De Smartfolie wordt aangestuurd door een strak uitziende transformator. De transformators worden standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een aansluiting voor een wandschakelaar. Het is niet alleen mooi, maar ook veilig! De transformators zijn voorzien van een overbelasting beveiliging, hierdoor zal de transformator zichzelf uitschakelen als er overbelasting plaats vindt.

Wat is SmartBox?

De Smartbox is een device waarmee je de Smartfolie tot leven brengt. Je kunt het op iedere plaats ophangen, bevestigen of neerzetten en met een druk op de knop de gewenste content tonen. Wil je een live concert op meerdere PDLC-Folies wanden tonen en zo iedereen in de ruimte vanuit meerdere invalshoeken mee laten genieten? Het kan. Een commercial afspelen in de etalageruit van uw winkel in Tilburg om zo het nieuwste parfum te introduceren? De smartbox maakt het mogelijk. En dan komt het allermooiste: heb je meerdere Smartfolie wanden op verschillende locaties? Je hebt maar één Smartbox nodig om de beelden op alle PDLC-folies te activeren. Zo bespaar je tijd én kosten.

Empty room with a green wall mockup

Bediening

De Smartfolie is zeer snel en makkelijk aan en uit te zetten. Dit gebeurt door middel van een simpele druk op de middelste knop van de bijgeleverde afstandsbediening*. Met deze druk op de knop veranderd de folie van transparant naar ondoorzichtig. Dit gebeurt in een oogwenk zonder dat er enige vertraging in zit. Ook het meteen opnieuw inschakelen (of uitschakelen) is wederom meteen zonder vertraging zichtbaar.

Het is ook mogelijk de folie trapsgewijs te dimmen. Dit gebeurt ook met een druk op de bovenste of onderste knop van de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening*. Hiermee heeft u een vrij keuze in verschillende transparanties.

drukwerk

Vergaderruimte

Keuken

Kantoor