Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbelettering

Eén van meest effectieve reclame methodes is vrachtwagenbelettering. Voor naamsbekendheid of om een actie te promoten krijgt u met deze reclame uiting veel exposure. Wij ontwerpen, produceren, leveren en monteren de uiting eventueel op uw gehele cabine en op uw (laad)bak.

Voor vrijwel alle merken en type vrachtwagens hebben wij digitale lijnbestanden. Zo kunnen wij op de millimeter nauwkeurig de afmetingen van de belettering bepalen. Wij hebben door de jaren heen regelmatig verschillende soorten opleggers, tankwagens en trailers mogen bestickeren. Ook hebben wij uiteraard vele verschillende uiteenlopende ontwerpen voor vrachtwagenbelettering gemaakt.

Voor alle vrachtwagenbelettering gebruiken wij hoogwaardige gegoten folies en full colour print materiaal. Wij hebben vakkundige grafisch ontwerpers in huis die voor elk project een uniek design maken naar uw smaak en wens.

Wilt u alleen uw cabine voorzien van logo en bijvoorbeeld NAW-gegevens dan kan dat natuurlijk ook. De wagen kan bij ons worden geplakt en natuurlijk kan dat ook bij u op locatie. Ons mobiele team staat dan graag voor u klaar.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een vrachtwagenbelettering vul dan ons online offerte formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij sturen u binnen 24 uur een reactie of zelfs een offerte toe.

Mocht u rechtstreek contact willen dan kan dat ook via 013 – 5301711.

Hieronder staan enkele voorbeelden van de door ons beletterde vrachtwagens.

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

vrachtwagenbelettering

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op