Webhosting & Domeinnamen

Webhosting en domeinnaam

Ook voor Webhosting bent u bij ons aan het goede adres. Voor elke website hebben wij een passend webhostingpakket, en natuurlijk registreren wij ook uw domeinnaam voor u. Hierbij heeft u zelfs de keuze uit meer dan 50 verschillende domeinnaamextensies die wereldwijd beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld .nl, .com, .eu, .info .de en .be. Heeft u op dit moment al één of meerdere domeinnamen bij een andere provider? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om deze te laten verhuizen naar het stabiele en veilige qpowr.com platform. Of u nu uw eigen naam wilt reserveren zonder dat u er verder iets mee doet, of dat u het aan uw bestaande webhostingpakket koppelt. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden op het gebied van webhosting en/of domeinnaamregistratie kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij stellen graag een webhostingpakket voor u samen dat precies aansluit op uw wensen.

Waarom zit er zoveel prijsverschil in hosting?

Een voordeel van de WordPress websites van Ace Media Reclame is de snelheid. Je hoeft voor een WordPress website qua hosting wat dat betreft niet meer kwijt te zijn dan een paar euro per maand. Gevaar is echter dat men in zo’n geval vaak voor de eerste de beste ‘knaak per maand’ provider neigt. In veel gevallen zal het allemaal best werken maar wanneer het fout gaat zul je niet de eerste zijn die na een crash te horen krijgt ‘ja, u betaalt maar €2,50 p/m… wat had u dan verwacht dat we 4x daags een backup draaien en deze extern weg schrijven?‘.

Goedkoop is in veel gevallen duurkoop ondanks dat WordPress weinig eisen stelt aan hosting is het wel zo slim hier enigszins over na te denken en er zorg voor te dragen dat de boel niet alleen correct functioneert maar dat in de loop der tijd ook blijft doen.

Hoe zit het tegenwoordig met veiligheid?

Vanaf 1 januari 2017 is het ook van groot belang dat je website zichtbaar veilig is. Hoe dan? Dat regelen wij! Wij installeren een SSL Certificaat en zorgen dat je een https:// voor je domeinnaam krijgt. “S”, waar is die dan voor? Deze staat voor “Secure” natuurlijk. Meer informatie over een SSL Certificaat, kijk dan op de pagina SSL Certificaat.

Kijk voor meer informatie op www.qpowr.com

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

webhosting

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op