Websites & Webshops

Websites

Wilt u online uw bedrijf promoten en potentiële klanten van informatie voorzien dan heeft u een website nodig. Wij leveren de volledig website voor u op. Het vullen dan de pagina’s met teksten over uw bedrijf is inbegrepen. Het schrijven van de teksten is niet inbegrepen maar is wel mogelijk tegen een meerprijs.

Webshops

Met Ace Media Reclame richt u snel een professionele, gemakkelijk te onderhouden webwinkel in. Voor de consumentenmarkt of de zakelijke markt, wat u wilt. Wij richten uw webwinkel geheel naar uw smaak in waarmee wij uiteraard ook uw huisstijl terug zullen laten komen.

Uw eigen domein aan uw webshop koppelen is eenvoudig: Wij werken nauw samen met alle grote payment providers en banken. Uw klanten kunnen betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Rembourszendingen en rechtstreekse overboekingen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Responsive

Al onze websites en webshops die wij opleveren zijn responsive. Responsive websites passen zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn met zowel iOS als Android en Windows Phone. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt.

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

website laten maken tilburg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op