Aanhanger- Trailerbelettering

Aanhanger- Trailerbelettering

Denkt u er over om uw aanhangwagen te laten beletteren? Ace Media Reclame verzorgd dit graag voor u. Wij beletteren uw aanhanger goed, snel en wij doen dit tegen een scherpe prijs. Wij kijken samen met u naar de juiste vormgeving en oplossing. Weet u precies wat u wilt en heeft u al een ontwerp? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Naast het beletteren van alle soorten aanhangers, beletteren wij ook bijvoorbeeld vrachtwagen trailers. Daarbij kunt u denken aan full colour trailerbelettering met een levens grote foto, afbeelding(en) of snijteksten op uw trailer waardoor u goed wordt gezien op de (snel)wegen en bij uw klanten. Ook is het mogelijk om uw vrachtwagenzeilen in te laten rollen. Dit gebeurd met een sjabloon en speciale verf welke jaren lang meegaat!

Tevens hebben wij ervaring met het ontwerpen en aanbrengen van belettering op diverse ander groot materieel als bijvoorbeeld containers, heftrucks, graafmachines en hijskranen en telekranen.

Heeft u al een idee of ontwerp? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor het laten beletteren van uw aanhanger of trailer. Weet u nog niet precies wat u wilt? Laat het ons dan weten en u krijgt geheel vrijblijvend en goed advies op maat. Bij Ace Media Reclame bent u aan het juiste adres voor al uw beletteringen, drukwerk, ontwerp en online mogelijkheden!

Ook kunt ons bereiken via ons contactformulier of rechtstreeks bellen op 013 –  5301711, wij staan u graag te woord.

Aanhanger Trailerbelettering

Informatie / Offerte aanvragen

TEL. 013 530 17 11


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 8:00–17:30
Zaterdag op afspraak
‘s Avonds op afspraak

Ramen tinten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op